Dobro došli u Vilu Leone

Apartman 2

Apartman 2 za 8 osoba

Apartman 2, površine 180m2 zauzima prizemlje i kat kuće, koji su povezani otvorenom galerijom, opremljen je SAT TV-om i 4 klima uređaja. Na katu je smješten spavaći dio i kupaonica, a u prizemlju se nalazi kuhinja, prostor za jelo, dnevni boravak , kupaonica i 1 spavaća soba.

Apartman je okružen prostranim terasama u prirodnom hladu kivija, s ljetnom garniturom i mramornim stolom uz grill. Gostima apartmana osigurano je parkirno mjesto, kao i vanjski ljetni tuš.

U prizemlju veličine 120m2 nalaze se : kuhinja, prostor za jelo i dnevni boravak, tvoreći jednu cjelinu.

Kuhinja je opremljena svim kućanskim aparatima i potrepštinama. Prostor za jelo veličine 40m2 šankom je povezan s kuhinjom. Gostima je na raspolaganju dnevni boravak opremljen trosjedom, SAT-TV-om i 2 klima uređaja uključena u cijenu.

U prizemnom dijelu Ville Leone nalazi se spavaća soba s bračnim krevetom za 2 osobe i jednim dodatnim ležajem, kao i druga kupaonica s tuš-kabinom, svim sanitarijama i perilicom rublja. Na I katu, površine 45m2, su kupaonica i spavaći dio. Kupaonica je opremljena svim sanitarijama i kadom. Jedna spavaća soba ima bračni krevet za 2 osobe. U drugoj spavaćoj sobi nalazi se bračni krevet za 2 osobe. Spavaće sobe su klimatizirane (korištenje klima uređaja u sobama uračunato je u cijenu.)

 • O nama

  Villa Leone, s 2 apartmana, u vlasništvu obitelji Bogetić, nalazi se u Slatinama na otoku Čiovu. Villa je okružena brižno njegovanim vrtovima cvijeća i mediteranskog bilja. Mirnom i tihom okruženju pridonosi neposredna blizina borove šume, a prekrasan pogled na cijeli Kaštelanski zaljev i Split učiniti će da Vaše ljetovanje bude ujedno i odmor.

 • Kontakt

  Villa Leone
  Slatine, Ciovo

  GSM: +385 95 8175783
  GSM: +385 98 9477511
  GSM: +385 98 603822

  Email: leone@ciovo-trogir.com