Welcome to Villa Leone

Villa Leone

Dobro došli u Vilu Leone

Villa Leone, s 2 apartmana, u vlasništvu obitelji Bogetić, nalazi se u Slatinama na otoku Čiovu. Villa je okružena brižno njegovanim vrtovima cvijeća i mediteranskog bilja.

Mirnom i tihom okruženju pridonosi neposredna blizina borove šume, a prekrasan pogled na cijeli Kaštelanski zaljev i Split učiniti će da Vaše ljetovanje bude ujedno i odmor.

pic
pic

Gostima ville na raspolaganju su: grill, mnogobrojne terase, parkirno mjesto, kao i vanjski ljetni tuš.

Villa je opremljena SAT TV-om i klima uređajima. Villa Leone udaljena je 170 m od mora i plaže.

pic
pic

Slatine

Slatine su smještene na sjevernoj strani otoka Čiova, udaljene 8 km od Trogira, grada pod zaštitom UNESCO-a i 35 km od Splita. Ljeti su Slatine povezane brodskom linijom Slatine-Split (30 min vožnje) 4 puta dnevno. Na južnoj strani otoka, 2 km od Slatina, nalazi se svetište iz XVI stoljeća, Gospe od Prizidnice.

U Slatinama postoji ambulanta, pošta, turistički ured, dječje igralište, boćalište, trgovine, restorani, pizzeria, konobe, caffe barovi...

Tijekom ljeta održavaju se "Slatinske fraje", malonogometni turnir i ribarske večeri uz živu glazbu.Zahvaljujući svom položaju iz Slatina je moguće otići na poludnevne i dnevne izlete: slapovi Krke, Kornati, Split, Dubrovnik...

Plaže se pružaju čitavom obalom sve do rta otoka gdje se nalazi poznata plaža "Kava", s puno malih šljunčanih uvala i hladom borova.

pic
 • O nama

  Villa Leone, s 2 apartmana, u vlasništvu obitelji Bogetić, nalazi se u Slatinama na otoku Čiovu. Villa je okružena brižno njegovanim vrtovima cvijeća i mediteranskog bilja. Mirnom i tihom okruženju pridonosi neposredna blizina borove šume, a prekrasan pogled na cijeli Kaštelanski zaljev i Split učiniti će da Vaše ljetovanje bude ujedno i odmor.

 • Kontakt

  Villa Leone
  Slatine, Ciovo

  GSM: +385 95 8175783
  GSM: +385 98 9477511
  GSM: +385 98 603822

  Email: leone@ciovo-trogir.com