CroatianEnglish

APARTMAN LOVRE

Slatine, island Ciovo

vl. obitelj Škrobica

Put duboke vode 2

21224, Slatine

Croatia

Dobro došli u apartmane Lovre

 

Apartman 1 ( 2-4 osobe )

Apartman Lovre, velicine 50 m2 za 4 osobe, nalazi se u Slatinama, idilicnom ribarskom mjestu. Smješten je samo 10 m od šljuncane plaže, ispred kuce. U apartmanu se nalazi 1 spavaca soba s bracnim krevetima, te 2 pomocna ležaja.

U apartmanu se nalazi prostrana kuhinja s hladnjakom i ostalim kucanskim potrepštinama, kupaonica sa tuš kabinom. U predsoblju se nalazi dodatan kauc.

Gostima je na raspolaganju stol u vrtu, wi fi,klima uredaj, SAT TV, osiguran parking i korištenje grila. Turisticka taksa, korištenje Interneta i uporaba klime, uracunati su u cijenu.

Cijena apartmana za VI i IX mjesec - NA UPIT!
Cijena apartmana za VII i VIII mjesec- NA UPIT!

 

Apartman 2 ( 6-8 osoba )

Apartman 2, velicine 100 m2 za 6-8 osoba, nalazi se u Slatinama, idilicnom ribarskom mjestu. Smješten je samo 10 m od šljuncane plaže, ispred kuce. U apartmanu se nalaze 2 spavace sobe s bracnim krevetima i dodatnim krevetom za 1 osobu.U predsoblju je sofa za 1 osobu ( ili 2 manje djece).

U apartmanu se nalazi prostrana kuhinja sa svim kuhinjskim aparatima i potrepštinama. Apartman ima 2 kupaonice s tuš
kabinama i wc-om.

Gostima je na raspolaganju vrt sa stolom, ljetni tuš i dodatna grill kuhinja. Osiguran je parking u dvorištu.Turisticka taksa, korištenje Interneta i uporaba klime, uracunati su u cijenu.

Cijena apartmana za VI i IX mjesec - NA UPIT!
Cijena apartmana za VII i VIII mjesec - NA UPIT!.

 

Apartman 1 ( 2-4 osobe )


 

 

Apartman 2 ( 6-8 osoba )