• Apartmani TAMARA
  • vl. Anka Nakir
  • Rovci 7 , 21224 Slatine

Apartments Tamara SlatineDOBRO DOŠLI U APARTMANE TAMARA

Apartmani su smješteni u obiteljskoj kući, udaljeni 80m od mora i plaže. S terasa apartmana pruža se lijep pogled na plažu, more, Kaštelanski zaljev i Split. Kuća obitelji Nakir nalazi se u predjelu Rovci, na samom ulasku u Slatine. Apartmani su opremljeni SAT TV-om i klimom.
Pred kućom je osiguran parking za goste, kao i korištenje grilla.

SeaviewBeachTrogir

Slatine na otoku Čiovu, udaljene su 8 km od Trogira, grada pod zaštitom UNESCO-a, 35 km od Splita i 15 km od zračne luke Resnik. Za ljetnih mjeseci Slatine su povezane brodskom linijom 4 puta dnevno sa Splitom. Za 25 minuta ugodne vožnje brod pristane na splitsku Rivu. Za ljubitelje izleta ovo je idealna prilika za razgledavanje Splita. Blizina nacionalnih parkova, svetišta i gradova Šibenik, Omiš, Sinj i Dubrovnik, odlična su prilika za jednodnevne izlete.

Slatine su malo ribarsko mjesto gdje i danas možete kupiti svježu ribu, domaće povrće i maslinovo ulje. Za ljetnih mjeseci održavaju se fešte i sportski susreti. U samom centru nalaze se trgovine, konobe i restorani sa bogatom ponudom ribljih i dalmatinskih specijaliteta i domaćeg vina.

Možete uživati kupajući se u čistom moru na kamenim ili šljunkovitim plažama, koje se protežu duž čitavog mjesta, sve do rta otoka. Na južnoj strani otoka Čiovo, svega 2 km od Slatina, nalazi se poznato svetište Gospe od Prizidnice, svetište koje svakako treba posjetiti.

Apartments Tamara Slatine Rovci
PERIOD VI,IX VII,VIII OSTATAK GODINE

   APARTMAN 1 (2+2)
35 €
50 €
NA UPIT
   APARTMAN 2 (2+3)
35 €
50 €
NA UPIT
   APARTMAN 3 (6+2)
70 €
80 €
NA UPIT
    DODATNI LEŽAJ   
5 €
  5 €   5 €